banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Türkiye Haliliye Sanlıurfa Haber

Diyarbakır şehir merkezinde olaylar çıktı

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesindeki sokağa çıkma yasağını protesto etmek için yürümek isteyen gruba polis müdahale etti. Çıkan olaylarda bir kişinin yaralandığı belirtildi.  

Sur’da devam eden sokağa çıkma yasağını protesto etmek için yürüyüş düzenleyen gruba polis müdahale etti. Görgü tanıkları çıkan olaylarda 22 yaşlarında H.Ç isimli bir kişinin yaralandığını belirtiler.

Alınan bilgiye göre saat 13.30 sıralarında bir grup barikatlarla caddeleri kapatmak istedi. Başlayan olaylar Ofis semtindeki; Ekinciler, Gevran ve Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde devam ediyor.

Polis barikat kuran gruplara, gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti çıkan olaylarda bir kişi yaralandı. 3 cadde üzerindeki semt esnafı olaylar nedeniyle kepenklerini kapattı

Ofis semtinde olayların yer yer devam ettiği bildirildi.  

(İLKHA) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.