banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Diyaliz hastaları paletli ambulansla hastaneye götürüldü

Şırnak kent merkezine bağlı köylerde ikamet eden diyaliz hastaları olumsuz hava şartları nedeniyle hastaneye gelmeyince imdada Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE) ekibi, hastaları paletli ambulansla hastaneye ulaştırıp tedavilerinin yapılmasını sağladı.

Konu ile ilgili bilgi veren UMKE koordinatörü Dr. Eyyüp Güneş, diyaliz hastası 3 kişinin yağan yoğun kar nedeniyle paletli ambulansla getirilerek hastanede tedavilerin sağlandığını söyledi.

Komuta kontrol merkezine gelen çağrı üzerine harekete geçtiklerini belirten Güneş, “Uludere ilçemize bağlı Andaç, Yemişli ve Işıkveren köylerinde hastanemizde diyalize girecek olan Z.A, B.T. ve F. A. ile ilgili dün komuta merkezimize bilgi geldi. Bu hastalarımız yağan yoğun kar nedeniyle kapanan yolda gelemediklerini bize ilettiler. Hemen UMKE ekibimizi seferber edip paletli ambulansımız ile hastalarımız hastanemizde diyalize bağlanmışlardır.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.