banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Türkiye Sanlıurfa Haber

Direk aracın üstüne düştü; 3 yaralı VİDEO

Şanlıurfa’da önüne kıran otomobilden kaçtığını ileri süren kamyon sürücüsü aydınlatma direğine çarptı. Kırılan direğin bir otomobilin üzerine düşmesi sonucu ise 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 14.00 sıralarında Şanlıurfa Akçakale yolu eski itfaiye kavşağında meydana geldi. İddiaya göre M.İ’nin kontrolünde olan 63 vb 396 plakalı araç Akçakale yönüne girerken plakası öğrenilemeyen bir araç önüne kırdı. Önüne kıran araca çarpmamak için direksiyonu kıran kamyon şoförü orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisi ile kırılan direk karşı yönde kırmızı ışıkta bekleyen s.y hâkimiyetindeki 63 K 1971 plakalı otomobilin üzerine düştü.

Otomobilin üst kaportasını ezen direk otomobil sürücüsü s.y ve aynı araçta bulunan  ismi öğrenilemeyen 2 kişiyi yaralandı. Çevredeki vatandaşların feci kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Elektrik dirediğinin üzerine düştüğü araçtaki yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Balıklıgöl Devlet Hastanesi ve Şanlıurfa Araştırma Hastanesine kaldırdı.

Kazada yara almadan kurtulan kamyon şoförü M.İ ise önüne aniden çıkan bir araca çarpmamak için direksiyon kırdığını ileri sürdü.

Yola düşen aydınlatma direği ile trafik ışıklarının zarar görmesi sonucu Akçakale yolunda trafik akışı geçici olarak kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kaynak: Kanalurfa

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.