banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Dinleme operasyonunda aranan polis teslim oldu

 Dün Mersin’de yasadışı dinleme iddialarıyla ilgili başlatılan operasyonda ikamet adreslerinde olmadıklarından dolayı gözaltına alınamayan polislerden sonuncusu olan eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Çengelci, Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim oldu.

İl emniyet binası önüne gelen Çengelci, burada bekleyen kalabalık ile birlikte bir basın açıklaması yaptı. Çengelci, GDO’lu ürünlerin halka duyurulmasından dolayı kendilerinin hedef seçildiklerini ve yasadışı dinlemelerde bulunmadıklarını iddia etti. Açıklamanın ardından Çengelci, emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu.

Hatırlanacağı üzere, dün Mersin’de başlatılan yasadışı dinleme operasyonunda 19 polis Mersin’de, 4 polis ise Mardin, Bingöl, Siirt ve Şanlıurfa illerinden getirilerek gözaltına alınmıştı. İkametlerinde olmayan diğer 4 polisten 3’ü dün emniyete gelerek teslim olurken sonuncusu ise bugün teslim oldu. Böylelikle dosyada teslim olmayan polis kalmadı. (Osman Öksüz-İLKHA)
 






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.