banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Dilenciler ışıklarda trafiği aksatıyor
İnanç merkezlerinde biri olan Şanlıurfa’da sayıları her geçen gün artan dilenciler, hem şehir trafiğini tehlikeye sokuyor hem de vatandaşları zor durumda bırakıyor.

 

Özellikle inanç merkezlerinde biri olan, yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri olan Balıklıgöl’de vatandaşlardan para isteyen dilenciler, zaman zaman tepkilere de neden oluyor. Ellerinde küçük çocuklarla üstgeçitleri de mesken haline getiren dilenciler, zaman zaman da kırmızı ışıkta duran araçların camlarına yapışıp, duygu sömürüsü yaparak sürücülerden para istiyor.

 

Sırrın Mahallesi’nde bulunan çevre yolunda objektiflere yakalanan dilenciler, hem trafiği aksatıyor, hem de sürücüleri zor durumda bırakıyor. Sürücüleri durdurup para isteyen dilenciler trafik kazalarına da davetiye çıkarıyor.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.