banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban Furkan Demirtaş

Dersane Tartışmasına Hizbullah'ta Katıldı

açıklamasında; Bize yönelik yaptıkları bu yalan ve iftiralarını Allah’a havale edittiklerini söyleyen Hizbullah; "Bugüne kadar gazete haberlerine ve köşe yazılarına yönelik özel olarak cevap niteliğinde bir şey yazmadık ve yazma gereği de duymadık. Zira Türkiye basının köşe başlarını tutan bir kısım çevre ve şahısların Hizbullahi Müslümanlar hakkında; doğruyu ortaya koyma, doğru bir tespiti okuyuculara ve kamuoyuna sunma gibi bir endişeden çok, tek yanlı ve taraflı bir tutum içinde olduklarını biliyoruz.

Türkiye’deki dershane tartışmaları ve bunun eğitim sistemine olumlu–olumsuz etkileri ile ilgili tartışmalara girmiyoruz. Ancak Zaman ve Bugün Gazetesi’nin sürmanşetten verdiği “HİZBULLAH’IN DERSHANE EMRİ” başlıklı haberi, bizi bu açıklamayı yapmaya sevk etti.

Bu haber, son on yıldan fazladır Fethullah Gülen Hoca cemaatine bağlı basın–yayın grubunun bizimle ilgili yaptıkları ve bizim üzerimizden hedeflerine varma amacına yönelik maksatlı haber ve karalamaların bir devamı niteliğinde olmakla birlikte Hükümeti yıpratmak için başvurdukları basit bir taktiktir. Bunun üzerinden İslam’a ve Müslümanlara zarar verilmesinden ve İslam düşmanlarına hizmet edecek tutumdan sakınmalarını tavsiye ediyoruz.

Bu güne kadar Fethullah Gülen Hoca başta olmak üzere birçok üst düzey ve yerel sorumlularına bu tutumlarının İslami olmadığı hususundaki mesajımızı iletmişizdir. Buna rağmen kendileri dışındaki tüm İslami grup ve çevreleri hedefine koyan bu camia, bize yönelik aleyhte yaptığı masa başı yalan ve karalama ahlaklarından bir türlü vazgeçmediler.

Bize yönelik bu tavırlarını sürdürmeleri durumunda Fethullah Gülen Hoca başta olmak üzere tüm yetkililerinin ağır bir vebal altında olacaklarını ve dünya da olmazsa bile ahirette bunun altından kalkamayacakları inancındayız. Bize yönelik yaptıkları bu yalan ve iftiralarını Allah’a havale ediyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.