Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rslpei1t0jedbigc9b1saohhu5, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Deniz Feneri Kuran Kursu öğrencilerini sevindirdi haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Deniz Feneri Kuran Kursu öğrencilerini sevindirdi

Deniz Feneri Derneği, Şanlıurfa Müftülüğü'ne bağlı 113 kız Kur'an kursunun tüm öğrencilerine giysi ve ağız temizlik seti yardımı yaptı. Deniz Feneri Derneği'nin 2010 yılı sonunda hayata geçirdiği yepyeni projelerinden biri de kız Kur'an kursu öğrencilerine giyim yardımı. Proje kapsamında Şanlıurfa'da Müftülüğe bağlı tüm Kız Kur'an kurslarında eğitim gören tüm öğrencilere yani 3.000 öğrenciye bedenlerine göre hazırlanan giysi setleri ve ağız temizlik setleri gönderildi.

 Gönderilen setlerinin içinde başörtüsü, şal, etek, çorap, body, gömlek, tayt, pantolon, diş fırçası, diş macunu ile dil ve yanak temizleyici bulunuyor. Deniz Feneri Şanlıurfa Temsilcisi Osman Gerem tarafından Şanlıurfa Müftülüğü’ne teslim edilen yardımların yaklaşık değeri 232 bin TL. Deniz Feneri ihtiyaç duyulan her yerde, ihtiyaç sahiplerine yardım etmeye devam edecek.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.