Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_ceba0ig6kusmtcecllntodg5d6, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Çukurca'da hain saldırı: 7 şehit haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Çukurca'da hain saldırı: 7 şehit

Hakkari Çukurca'da askeri konvoyun geçişi sırasında düzenlenen iki ayrı saldırıda toplam 7 asker şehit oldu. Her iki saldırının ardından bölgede büyük bir operasyon başlatıldı.

Hakkari Çukurca'da askeri konvoyun geçişi sırasında mayın patladı 7 asker şehit oldu, 11 asker yaralandı.

Patlamanın ilki Hakkari- Çukurca karayolunun 15’inci kilometresindeki Vali Erdoğan Gürbüz Çeşmesi yakınlarında bu sabah saat 09.00’da askeri konvoyun geçişi sırasında meydana geldi. Bu patlamada 1 asker şehit oldu.

Patlamanın ardından Hakkari-Çukurca karayolu trafiğe kapatıldı. Güvenlik çemberine alınan bölgeye, sadece ambulanslar alındı.

İkinci patlamada ise 6 askerimiz şehit düştü. Yaralılara yardıma giden panzere de bir saldırı oldu. Rotahaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.