Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_7poam4sdpsvoos3mlpc2uhrk35, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
ÇOCUKLAR YENİ OYUNCAKLARIYLA SEVİNÇ YAŞADILAR haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

ÇOCUKLAR YENİ OYUNCAKLARIYLA SEVİNÇ YAŞADILAR

 

Çıkan yangında oyuncakları da diğer eşyalarla birlikte kullanılamaz hale gelen çocuklara yeni oyuncakları Vali İzzettin Küçük’ün Koruma Müdürü Ali Dilöz tarafından ulaştırıldı. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ten aldığı talimat üzerine çocukların yaşadığı eve giden Koruma Müdürü Dilöz: “Sayın Valimizin sizlere selamları var, sizleri gözlerinizden öpüyor. Ben de kendisinden istediğiniz oyuncakları sizlere getirdim” dedi.

Vali İzzettin Küçük’ün hediye ettiği oyuncakları alan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, çocukların anne ve babası da Koruma Müdürü Ali Dilöz aracılığıyla Vali İzzettin Küçük’e teşekkür ettiler. Çocuklara harçlık da veren Koruma Müdürü Dilöz; yine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’ün talimatı üzerine aileye nakdi yardımda da bulunarak; aileye, her türlü sıkıntılarında kendilerine ulaşabileceklerini belirtti.

Yeni oyuncaklarına kavuşan çocuklar, oyuncaklarını alır almaz oyuna dalarken, Koruma Müdürü Dilöz de çocuklara eşlik etmeyi ihmal etmedi. Çocuklarla vedalaştıktan sonra Dilöz aileye geçmiş olsun dileklerini yineleyerek evden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.