banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Sanlıurfa Haber Cenk

Çocuk şubenin temeli atıldı

Şanlıurfa Valiliği ve hayırsever Çavuş Grup arasında Valilikte imzalanan protokol gereği Şehitlik Polis Merkezi'nin yerine Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binası olan "Çocuk Şube Müdürlüğü Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi"nin temeli atıldı. Temel atma töreninde Çavuş Grup temsilcisi Celal Çavuş ve İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar yaptıkları konuşmalarda bu törenin özellikle Polis Haftası'na denk gelmesinden dolayı mutluluklarını ifade ettiler.

Şanlıurfa Valisi Nuri Okutan temel atma töreninde yaptığı konuşmada, hayırseverlerimizin destekleriyle yapılan bu çalışmaların ilimiz için önemli olduğunu belirtti. Vali Okutan, Polisimizin toplumumuzda barışın ve huzurun temsilcisi olduğunu ve polis haftası münasebetiyle bu temel atma töreninde bir araya gelmekten dolayı kıvanç duyduğunu belirtti. Vali Okutan, "Hayırsever Çavuş Grup temsilcilerine de huzurlarınızda teşekkür ederim. Bu tür işbirliklerinin yarınlarımız için önemlidir" dedi.

Vali Okutan'ın konuşmasının ardından İl Müftüsü Ramazan Tahiroğlu dua ettirdi ve temel atma töreni gerçekleştirildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.