banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Cizre'de yaşanan çatışmalarda 4 kişi yaralandı

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Şırnak'ın Cizre ilçesinde çatışmalar devam ederken bugün yaşanan çatışmalarda 2’si asker 4 kişi yaralandı. Bir zırhlı aracın da yola döşenen patlayıcıya basması sonucu devrildiği belirtildi.

Şiddetli çatışmaların yaşandığı ilçede öğlen saatlerinde askerler Nur Mahallesinde PKK'nin en önemli üssü durumunda bulunan Kurami Caddesi ve caddenin her iki tarafında bulunan sokaklara girdi.

Askerlerin 3 gündür yoğun olarak operasyon başlattığı Nur ve Yafes mahallelerinde art arda şiddetli patlamalar yaşanırken öğlen saatlerinde askerlerin Nur Mahallesine girmesi ile çatışmalar şiddetlendi.

Edinilen bilgilere göre, Nur Mahallesi Akaydın caddesinde bulunan Garnizon Komutanlığı önünde çıkan çatışmalarda 2 asker aldıkları kurşunlarla yaralandı ve sedyeye alınıp Garnizon Komutanlığına götürüldü. Aynı cadde üzerinde bulunan eski un fabrikası önünde ise yola döşenen patlayıcılardan dolayı bir zırhlı araç devrildi.

Yaşanan çatışmalarda Cudi Mahallesinde Ali Tetik (34) ile Yafes ile Alibey Mahallesi arasında Mehmet Eriç (23) yaralandı.

Çatışmalar Cudi ve Nur mahallelerinde yoğunlaşarak devam ediyor. Çatışmalardan etkilenmemek için mahallede kalan insanlar ise beyaz bezler taşıyarak mahalleden göç ediyor. 

Öte yandan sabah saatlerinde Cudi Mahallesi sakinlerinin gruplar halinde mahalleden göç ettikleri görüldü. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.