banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Cizre'de PKK/KCK'lilerin toplandığı eve havan isabet etti

Şırnak Valiliği tarafından 14 Aralık 2015 saat 23.00'da sokağa çıkma yasağı ilan edilen Cizre'de şiddetli patlamalar art arda yaşanırken, bugün akşam saatlerinde Yafes mahallesi Mehmet Tevfik Yiğit sokakta bulunan 5 katlı evin son katına havan topu isabet etti.

Elde edilen bilgilere göre evde o sırada PKK/KCK üst düzey yönetiminin toplantısı olduğu ileri sürüldü.

Evin damına çıkan bir grup PKK'linin uzun namlulu silahlarla polislere ateş açmasından sonra zırhlı araçlardan atılan bir havan mermisinin evin son katına düşmesi sonucu, bir kadın ile 2 çocuğu hafif şekilde yaralanırken, evde bulunan birçok PKK'linin de ağır yaralandığı belirtildi.

İsabet alan evin sahibi N.Ç.’nin PKK/KCK Cizre sorumlusu, kardeşi M.Ç.nin de  PKK/KCK Cizre üst yönetiminde yer aldığı biliniyor.

Havan mermisinin isabet ettiği evde yaralanan kadın ve iki çocuğun da PKK/KCK Cizre üst yönetiminde yer aldığı belirtilen M.Ç.nin eşi ve çocukları olduğu öğrenildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.