banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Belediye Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Harran Üniversitesi mevlid

Cizre'de gerginlik devam ediyor

Cizre’de dün gece başlayan çatışmalar devam ediyor. İlçenin birçok mahallesinde çatışmalar yaşanırken Yafes Mahallesindeki çatışmalarda yaralanan 3 kişinin Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldığı belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, Yafes Mahallesinde polis ile PKK’liler arasında çatışma çıktı. PKK‘lilerin mahallenin sokak ve caddelerine kazdıkları hendeklerin birçoğuna el yapımı patlayıcı yerleştirdiği belirtildi.

Mahallede bulunan Cizre şehir stadyumu başta olmak üzere birçok okula yerleşen polisler ile PKK’liler arasında çatışmalar yer yer devam ederken dün geceden beri yaşanan çatışmalarda yaralanan 3 kişi Cizre Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Öte taraftan Cizre’den geçen uluslararası İpekyolu ile ilçenin giriş çıkışlarının trafiğe kapatılmasından dolayı uzun araç kuyruklarının oluştuğu gelen bilgiler arasında.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.