banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Cizre'de bir eve havan topu isabet etti: 1 yaralı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde bir eve havan topu isabet etmesi sonucu evde bulanan bir kadının hayatını kaybettiği belirtildi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde sokağa çıkma yasağı 26’ncı gününe girdi. Edinilen bilgilere göre, bugün saat 12.30 sıralarında çukur ve barikatların olmadığı Alibey Mahallesinde bir eve havan topu isabet etmesi sonucu evde bulunan Hayice Bayracı adında bir kadın yaralandı.

Atılan havan toplarından birinin patlamadığı bildirilirken yaralanan kadının halen ambulans gelmediği için hastaneye kaldırılmadığı ileri sürüldü.

Öte yandan dün Cudi Mahallesinde yaşanan çatışmalarda Osman Tekin (50) adında engelli olduğu belirtilen bir kişinin aldığı kurşunlarla hayatını kaybettiği iddia edildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.