banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Cizre, Silopi ve Sur'da 214 PKK'li öldürüldü

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçeleri ile Diyarbakır’ın Sur ilçesinde yaşanan çatışmalarda 214 PKK’linin öldürüldüğü bildirilirken, Cizre'de PKK’lierin açtığı ateş sonucu 5 yaşında bir çocuğun hayatını kaybettiğini ifade edildi.

Açıklamada, Cizre’de 1, (operasyonlarda toplam öldürülen PKK’li sayısı 155), Silopi’de 1 (operasyonlarda toplam öldürülen PKK’li sayısı 17), Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ise 1 (operasyonlarda toplam öldürülen PKK’li sayısı 42), PKK’linin öldürüldüğü belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Cizre’de 1 Kaleşnikof piyade tüfeği, 2 el bombası ve 1 silah dürbünü ele geçirildiği, 2 adet el yapımı patlayıcının imha edildiği bildirilirken PKK’lilerin açtığı ateş sonucu 5 yaşındaki bir çocuğun hayatını kaybettiği ifade edildi.

Açıklamanın devamında, Silopi’de 2 kaleşnikof piyade tüfeği, 2 şarjör ve 9 kutu av tüfeği fişeği ele geçirildiği, 13 adet el yapımı patlayıcının imha edildiği, 3 barikatın da kaldırıldığı bildirildi.

Yapılan açıklamanın devamında, Sur ilçesinde 3 adet el yapımı patlayıcının imha edildiği, 4 barikatın ise kaldırıldığı ifade edildi. (İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.