banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

ÇİFTÇİ, BARIŞ ORTAMINI HEPBİRLİKTE TESİS EDECEĞİZ

 

Şanlıurfa'nın her anlamda birlik ve beraber olduğunun ifade edildiği görüşmede kentin barış, huzur ve kardeşlik kenti olduğunun altı çizildi.

Ziyaret ve desteklerinden dolayı kamuoyuna teşekkür eden Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa bütün unsurlarıyla bir ve birlik olduğunu söyledi.

Halk tarafından seçilmişlere yapılan saldırının halkın iradesine karşı olduğunu belirten Başkan Nihat Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti.

"Demokrasilerde seçilmişlerin ülkeyi yönetmesi esastır.Nasıl ki bir mahallede birinci derecede yerel yönetimde sorumlu Muhtar ise bir ilde veya Büyükşehir'de seçilmiş olandır. Bu saldırı seçilmişlere, demokrasiye, halkın iradesine ve Şanlıurfa'ya yapılmıştır. Şanlıurfalılarda bütün unsurları ile; Sivil toplum örgütleri tüm kamu kurum ve kuruluşları ile destek veriyorlar. Şanlıurfa peygamberler şehri ve huzurun şehridir. Şanlıurfa'daki bu barış ortamını hepimiz birlikte tesis edeceğiz. Hep birlikte gece gündüzümüzü Şanlıurfa'ya hizmet vermek için harcayacağız. Çünkü biz hizmet için varız, halkın emanetini hizmet için omuzlayan halkın adamıyız. Halkımızın gelişmesi için elimizden geleni yapacağız. Desteklerinden dolayı Muhtarlarımıza teşekkür ediyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.