banner2
Öne Çıkanlar Türkiye Urfa Suriye Haliliye ABD

Ceylanpınar’da şüpheli çanta paniği

Ceylanpınar-Viranşehir yolu üzerinde bulunan polis merkezinin önüne sabah saatlerinde bırakılan 2 adet çanta, paniğe neden oldu.  Çevre esnafı şüpheli çantaları fark ettikten sonra polis haber verdi.  Geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, Şanlıurfa’dan bomba imha ekibinin gelmesini bekledi.  
 

Olay yerine gelen bomba uzmanı özel kıyafetlerini giydikten sonra bırakılan şüpheli çantayı kontrollü bir şekilde patlattı. Yapılan incelemede valizde; elbise, yoğurt ve peynir olduğu görüldü.  Trafiğe kapatılan yol kısa bir süre sonra tekrar açıldı.

Öte yandan görgü tanıklarından R.Ç. (16), şüpheli çantayı bırakanları gördüğünü, sabah saatlerinde lüks bir arabayla 2 kişi valiz ve yanında siyah bir poşeti bırakıp gittiklerini söyledi. (Mustafa Kaynak – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.