banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Ceylanpınar Kaymakamı Keklik, Küçük Leyla’ya el uzattı

Her fırsatta yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşan ilçe Kaymakamı Keklik, Leyla’nın yardım çığlığına sesiz kalmayarak yine ilk yardım elini kendisi uzattı. Cumhuriyet mahallesinde ikamet eden ve ortopedik rahatsızlığı olan Başak İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Leyla Öztürk’ü evinde ziyaret eden ilçe Kaymakamı Keklik, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Leyla’nın tedavisi için çalışma başlatan Ceylanpınar ilçe Kaymakamı Keklik,” Leyla kızımızın tedavisi için Kaymakamlığımızca her türlü desteğin verileceğini belirten Kaymakam Keklik, İstanbul’da iyi bir klinikte tedavi edilmesi için gerekli araştırmayı yapacağını, dileğimiz Leyla kızımızın bir an önce sağlığına kavuşması olduğunu”ifade etti.

Öte yandan Kaymakam Keklik, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç’a Leyla’nın derslerinden geri kalmaması için talimat verdi. Böylelikle Leyla, kendi evinde okula gitmiş gibi derslerinden geri kalmayarak eğitimini almış olacak.

Gerçekleşen ziyarete ilçe Kaymakamı Mehmet Keklik’in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kılıç, Vakıf Müdürü Mehmet Şengül katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.