banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Ceylanpınar Belediyesi’nden



Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Ceylanpınar Belediye Başkanı'na suikast son anda önlendi" haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Gerekli araştırma, soruşturma ve hukuki sürecin devam ettiğini hatırlatan Atilla, sürece dair bugün gelinen nokta gibi ileriki günlerde de neden ve sonuçların netlikle ortaya çıkacağına dair şüphesinin olmadığını belirtti.

Atilla, "Yaşadıklarımı, yeni Türkiye'nin önünü tıkayabilmek adına ne gibi tuzaklar kurulduğuna bir örnek olarak görüyorum.” ifadelerine yer veridi.

Yaşananların kendisini, ailesini ve beraber çalıştığı birçok kişiyi etkilediğini belirten Atilla, "Fakat asla önümüzü tıkayan, iş yapma gayretimizi ve inancımızı azaltan bir etkisi olmamıştır. Hangi şartlar ve engellerle karşılaşırsak karşılaşalım devraldığımız görevi hakkıyla yerine getirmek adına çalışmaya devam edeceğiz." dedi.  Mustafa Kaynak  - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.