banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Cevahiroğlundan Filiz'e Tam Güven

Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Feridun Cevahiroğlu,Türkiye çapında teşkilatlarda revizyona hızla devam etti. Genel Başkan Cevahiroğlu,askerlik dönüşü bütün Bölge Başkanlarını,Federasyon Başkanlarını ve 50 ilin üzerinde il Başkanlıkları değiştirdi.

Türkiye Gençlik Konfederasyonu İlk olağan kongresinde yapılan  seçimin de teşkilatlardan sorumlu Abdullah Filiz’i değiştirmedi. Abdullah Filiz’i yeniden teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atadı. Genel Başkan Feridun Cevahiroğlu’nun Abdullah Filizi genel başkan yardımcısı olarak atamasında Filizin her zaman f.c yanında olması askerlik yaptığı dönemlerde bile hiç yalnız bırakmaması,teşkilatı kontrol etmesi ve bağlılığından her zaman koruması,her fırsatta yanında olması söylenenler arasında.

Filiz ise kendisine verilen bu görevi her zaman layığı ile yapmak zorunda olduğunun altını çizdi. Genel Başkana teşekkür ederken,teşkilatları her zaman hep göreve hazır bir vaziyette tuttuğunu söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.