banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Haliliye Emir Preldzic 4 Sanlıurfa Haber

Çalışmalar CHP'yi Sevindirmiş!..

         CHP'nin 13 Mart'ta yapılan Şanlıurfa İl Kongresi'nde İl Başkanlığına seçilen Yusuf Köse ve beraberindeki il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Şanlıurfa Belediyesi'ne gelerek Belediye Başkanı Fakıbaba'yı ziyaret etti.

http://balikligol.com/images/news/3173.jpg

         Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Fakıbaba, CHP Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Köse ve yönetim kurulu üyelerini bir kez daha tebrik ettiğini söyledi.

         Parti gözetmeksizin tüm Şanlıurfalıların "Belediye Başkanı" olduğunu hatırlatan Başkan Fakıbaba "Her kadar bir siyasi partinin mensubu da olsam, bütün hemşerilerime aynı mesafede durmaya çalışıyorum" dedi.

CHP İL BAŞKANI KÖSE: "HALK BELEDİYE HİZMETLERİNDEN MEMNUN"

Şanlıurfalıların belediye hizmetlerinden büyük ölçüde memnun olduğunu ifade eden CHP İl Başkanı Yusuf Köse "Biz doğrudan yanayız. Şanlıurfa Belediyesi'nde her doğru yapılan işte CHP olarak Belediye Başkanının yanında yer alırız. Fakat yanlış giden bir şeyde olursa önce uyarımızı yaparız. Gereği yapılmazsa çıkar halkımızla sorunu paylaşırız. Ancak şimdiye kadar takip ettiğimiz kadarıyla halkımız Belediyenin çalışmalarından oldukça memnun görünüyor. Bu da bizleri oldukça sevindiriyor "diye konuştu.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.