banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Çağlayan kolejinde ağaçlandırma şenliği
Orman Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Çağlayan İlköğretim Okulu ve Orman Bölge Müdürlüğü iş birliğinde öğrencilere fidan diktirildi.



Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü ağaçlandırma sahasında, Şanlıurfa Tünelleri çıkış mevkiinde yer alan ağaçlandırma alanında fidan dikimi, ağaçları koruma, ormanın insanlar ve tabiatta bulunan diğer canlılar açısından önemi vb. konularda hem bilgi aldılar hem de küçük yaşta ağaç dikmenin mutluluğunu yaşadılar.



Okul müdürü Mustafa Taylan, “Öğrencilerimize orman haftası münasebetiyle teorik ve görsel bilgilerin yanında onları bizzat ağaç dikim alanlarına götürerek hem ağaç diktirmek hem de ağaç ve tabiat sevgisi kazanmaların sağlamak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Bu çalışmaları yaparken başta Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğünden Fadıl Toprak ve Mithat Alican Beylere, bu etkinliklerin düzenlenmesine öncülük eden Okul Aile Birliğimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, gelecek yıllarda da bu güzel ve örnek çalışmalarının devamını diliyorum.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.