banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Büyükşehir Mobil Ekmek Fırınıyla üretime geçti


Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca organize edilen “Peygamberler Şehrinde Ramazan Etkinlikleri” kapsamında Viranşehir’de vatandaşlara İftar Sofrası açıldı. Viranşehir İlçe Merkezi’ndeki Göl İlkokulu bahçesinde verilen iftar yemeğine vatandaşların ilgi gösterdiği görüldü.  

Büyükşehir Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca Bozova, Suruç ve Viranşehir ilçelerinde günde 3 bin 500 vatandaş için verilen iftar yemeğinin dağıtımını da görevli personeller yürütüyor.

“Büyükşehirle Her Gün Etkinlik”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca organize edilen “Peygamberler Şehrinde Ramazan Ayı Etkinlikleri”ne Şanlıurfalılar yoğun ilgi gösteriyor.

Rabia Meydanı’nda kurulan Ramazan Sokağı’nı gezen Şanlıurfalılar, Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen etkinliklere katılarak iftardan sahura kadar keyifli saatler geçiriyor.

“Çeşmelerden Meyan Şerbeti Akıyor”

Balıklıgöl ve Rabia Meydanı’na konulan ikram çeşmelerinden vatandaşlara ücretsiz meyan şerbeti ikram eden Büyükşehir Belediyesi’nin bu hizmeti vatandaşların büyük beğenisini toplamaya devam ediyor. Şanlıurfalıların en çok sevdiği içecek olan meyan şerbeti kısa sürede Çeşmelerde tükeniyor.

“Mobil Ekmek Fırınıyla 7 Bin Ekmek”

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hasene Derneği’nin katkılarıyla Şanlıurfa’ya getirdiği “Mobil Ekmek Fırını”yla Ramazan ayının 30 günü ihtiyaç sahiplerine günde 7 bin ekmek dağıtıyor.
 
Şanlıurfa’nın Eyyübiye İlçesi İmam Keskin Buğday Pazarı Yanı’nda sabitlenen Mobil Ekmek Fırınında sıcak ekmek alma imkanı bulan vatandaşla, bu hizmeti kendilerine sağlayan Büyükşehir Belediyesi ve Hasene Derneği yöneticilerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.