banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Büyükşehir İlçe sorunları için toplandı

   
Büyükşehir Belediye Yasasıyla birlikte Köylerin mahalleye dönüşmesiyle beraber ilçelerde yapılacak çalışmaların yol haritasını belirlemek üzere Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar, Daire Başkanları, Şube Müdürleri ve İlçe Koordinatörleriyle bir araya geldi.

Gerçekleşen toplantıda, ilçe sorunları tespiti, bu sorunları programlanması ve öncelikli sorunları, acil eylem planlanma içerisinde gereken çalışmaları yapmak, ilçelere koordinatörler atayarak daha hızlı sonuçlamak amacıyla yapılan koordinasyon toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda İlerleyen günlerde programlanan ve planlanan çalışmaların aktif bir şekilde sürdürülmesi amacıyla ilçe koordinatörleriyle sıklıkla bir araya gelineceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.