banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD Haliliye Cenk Antalyaspor

Büyükşehir bayram hazırlıklarını tamamladı-FOTO GALERİ

Camiiler, mezarlıklar ve şehrin meskûn mahallerinde Ramazan Bayramı öncesinde hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğunlukla kullanılacak alanlarda titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Temizlik personeli ve zabıta ekipleriyle çalışmalarını arife gününe kadar devam ettirecek olan Büyükşehir Belediyesi, Bayramda da mesai mefhumu demeden hizmetin devamlılığı esasına göre çalışmalarını aralıksız sürdürecektir.

Öte yandan Zabıta Ekipleri tarafından şehrin en işlek alışveriş ve ticaret merkezi olan Tarihi Divan yolu, Haşimiye Meydanı ve Kapalı Çarşı da gıda denetimi ve kontrolü yaparak, esnafa gıda maddelerinin açıkta, tarihi geçmiş ürünlerin ve halk sağlığını olumsuz etkileyecek ürünlerin satılmaması gerektiğini anlattılar.

Vatandaşların şikâyetleri üzerine kamuoyunu maddi ve manevi olarak istismar eden Kentin en işlek caddelerinde ve trafik ışıkları önünde duran dilencileri toplayan Zabıta Ekipleri, ilgili yerlere naklederek, bayram öncesinde çalışmalarını sürdürdü.

BAŞKAN GÜVENǒTEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Huzurlu bir Ramazan ayının sonunda Bayrama eriştikleri için mutlu olduklarını belirten Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Ramazan Bayramının İslam Alemi ve Ortadoğu’da huzur ve barışa vesile olması temennisinde bulanarak, tüm İslam coğrafyasının Ramazan Bayramını tebrik etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Ayı boyunca şehrin çeşitli noktalarında 30 gün boyunca etkinlikler düzenlediğini ve alışılmışın dışında etkinliklerle dolu bir Ramazan ayı sunduğunu ifade eden Başkan Güvenç, Ramazan Bayramı öncesinde de Büyükşehrin tüm birimlerle bayrama hazır olduğunu ifade etti.

Şanlıurfalıların Ramazan Bayramını en samimi duygularla kutladığını söyleyen Başkan Güvenç, Büyükşehir Belediyesi olarak iyi bir Ramazan ayı idrak ettiklerini belirterek, “Urfalı hemşerilerimizle güzel etkinlikler gerçekleştirdik. Ümit ediyor ve Allah’tan diliyorum Ramazan Bayramını huzur içerisinde, coşkuyla, birlik beraberlik içerisinde kutlarız. Belediye olarak Ramazan’da bütün birimlerimiz, itfaiyemiz, su kanalizasyon idaremiz, zabıtamız ve diğer birimlerimiz hazır vaziyette. Camilerimizde ve Mezarlıklarımızda gerekli temizlikler yapıldı. Diğer hazırlıklarımız aynı şekilde devam ediyor. Bütün hemşerilerimizin bayramını içtenlikle, en kalbi duygularımla kutluyorum. Sevgi ve saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.