banner2
Öne Çıkanlar Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Ceyhanspor Kırsal Argıncık Mahallesi Caner Koca

Büyükşehir, 20 okul öğrencilerine spor malzemesi verdi VİDEO


        Büyükşehir belediyesi, gençleri spora teşvik etmek için onlara spor malzemesi desteğinde bulundu. 20 okul ve kentte faaliyet gösteren spor kulüplerine 10 bin spor malzeme desteğinde bulunan büyükşehir belediyesi, gençlere her türlü imkan sunuyor.
        Endüstri Meslek Lisesi Spor salonunda gerçekleştirilen temsili malzeme dağıtım töreninde konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, geleceğin teminatı olan gençlere büyük önem verdiklerini söyledi.
        Türkiye'de gençlere sunulan imkan standartların  gün geçtikçe arttığını ifade eden Güvenç, gençlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırımın olduğunu altını çizdi.
       Geçlerin şampiyon oldukları anda yüzlerinde pırıltıların oluştuğunu ve gayelerinin o pırıltıya ortak olmak olduğunu aktaran Güvenç, şunları kaydetti:
"İsteğimiz sizlerin bizlerden çok daha güçlü bir ülkede, yaşanabilir bir Şanlıurfa’da ve imkanları yüksek okullarda eğitim görmenizdir. Bunun için sizlerin iyi yetiştirilmesi gerekmektedir. Bir yandan okullarda eğitimizin çok iyi olması gerekirken, bir yandan da  sporla ve  kültürle tanışmalısınız. Çünkü sizler artık dünya çocuklarıyla rekabet etmelisiniz. Bunun için her bakımdan çok iyi yetiştirilmesiniz. Spor yapması için elimizden gelen çabayı sergiliyoruz. Spor yapan gençlerin daha sağlıklı, barışçıl, çalışkan ve medeni cesareti yüksek olduğunu biliyoruz. Bu yüzden sporcularımıza malzeme ve lisans yardımını yaparken okullarda 10 Bin spor malzemesi dağıtıyoruz."
         İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci ise okullara yaptığı yardımlardan dolayı Başkan Güvenç'e teşekkür ederek 1 yıl içinde 19 spor salonu ve  okul bahçelerine spor alanları yaptıklarını söyledi.
         Konuşmanın ardından Başkan Güvenç, amatör sporculara çeşitli spor malzemesi hediye ederek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.