banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Mardin Haliliye Emir Preldzic 4

Biyologlar Tanışma Gecesinde Bir Araya Geldi

Harran Üniversite Biyoloji Kulübü tarafından organize edilen tanışma gecesine, Harran Üniversitesi Biyoloji bölüm başkanı Prof.Dr Hasan Akan, Zooloji Anabilim Dalı başkanı Doç.Dr Ahmet Oymak, Biyoloji Kulübü danışmanı Yrd. Doç.Dr Şahin Toprak, Biyoloji Kulübü yönetim kurulu üyeleri ve yaklaşık 100 kişilik öğrenci grubu katıldı.
Yapılan tanışma gecesinde, Harran Üniversitesi Biyoloji Bölümü’nde görev yapan akademisyenleri tanıtan sine vizyon gösterisi sunumu yapıldı. Sine vizyon gösterisi ardından öğrencilere Biyoloji Kulübü’nü tanıtan ve geçmiş yıllarda ki etkinliklerini anlatan kısa film izletildi.

Sine vizyon ve kısa film gösterisinden sonra öğrenciler ve akademisyenler sıra gecesine geçti. Yaklaşan ara sınav öncesi öğrenciler, sıra gecesinde halaylar çekerek stres attı.
Tanışma gecesinin sonunda konuşma yapan Biyoloji Kulübü danışmanı Yrd.Doç.Dr Şahin Toprak “Biyoloji Kulübü olarak gelecekte meslektaşlarımız olacak olan öğrencilerimiz ile bir tanışma gecesi düzenledik. Gecemizin amacı Biyoloji Bölümü’nde okuyan öğrencilerin samimiyeti arttırmak ve yaklaşan ara sınavlar öncesi öğrencilerin motivasyonlarını arttırmak. Biyoloji Kulübü olarak ara sınavlar sonrasında, öğrencilerimiz ile birlikte bitki, böcek ve kuş türlerini  daha yakından tanımak için arazi gezilerine çıkmayı planlıyoruz. Yaptığımız bu gecede bizleri yalnız bırakmayan bütün öğrencilerimize ve akademisyen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Biyoloji Kulübü danışmanı Yrd. Doç.Dr Şahin Toprak’ın konuşmasının ardından Harran Üniversitesi Biyoloji bölüm başkanı Prof.Dr Hasan Akan “ bu gece ileride meslektaşım olacak olan öğrencilerim ile bir araya gelmekten onur duydum, öğrencilerimiz bizleri hiçbir zaman mahcup etmeyecek ve alanlarında en iyi olacakları inancındayım” dedi.
Zooloji Anabilim Dalı başkanı Doç.Dr Ahmet Oymak “tanışma gecemizde bizimle birlikte olan tüm öğrencilerimizin ileride en iyi yerlere gelecekleri inancındayım. Gelecek hafta yapılacak olan ara sınavlar öncesinde stres atan öğrencilerimize tavsiyemiz, derslerin çalışmaları ve girecekleri sınavlardan başarılı olmaları” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.