Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_rcap5valch6plc5elatja89dj2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Bitlis'te kaza: 1 ölü haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Bitlis'te kaza: 1 ölü

Güroymak karayolunun 5’inci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında Bitlis Güroymak yolunun 5’inci kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre; Bitlis’ten Güroymak istikametine gitmekte olan ve henüz sürücüsünün ismi belirlenemeyen 34 BK 8325 plakalı yolcu otobüsü ile karşı yönden gelen Veysel Yıldırım yönetimindeki 49 AG 771 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

Meydana gelen kazada Veysel Yıldırım olay yerinde hayatını kaybederken, Filiz Eğin ise ağır yaralandı.

Yaralı Eğin, olay yerine çağrılan ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. (Şükrü Tontaş- İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.