banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Gabon ak parti Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Ağaoğlu

Bitlis'in içler acısı hali

Yağışlı havanın ardında Bitlis’in cadde ve yollarında oluşan göletler, biriken çamurlu sular, sokaklara taşan kanalizasyonlar, merdivenlerde suların etkisiyle etrafa dağılan çöpler, yollarda oluşan çukurlara dalan araçların yayaların üzerine su sıçratması ve pek çok soruna tepki gösteren Bitlisliler yetkilileri göreve çağırdı.

Bitlis’te yağışlı havanın ardından adeta Bitlis’in sorunlar yumağı ortaya çıktı.

Bitlisliler, harabeye dönüşen yapıların yağış almasıyla yayalar için tehlike oluşturduğunu belirterek, küçük su kanalların çöple dolması nedeniyle yolla taşan suyun yollarda oluşturduğu yarıklar, patlayan kanalizasyon nedeniyle susuz kalan evler, musluğunda sadece çamur akan evler, yollardan çamurdan dolayı yürüyemeyen vatandaşlara dikkat çekerek,  olanlara karşı kayıtsız kalan yetkilileri göreve davet ettiler. (Şükrü Tontaş-İLKHA)






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.