banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Bireci'te çaldılar Nizip'te yakalandılar

 Birecik ilçesinde iki ayrı eve girip altın, para ve ziynet eşyası çalan 5 kişi Nizip ilçesine gelerek hırsızlık için keşif yaptı. Polis ekiplerinin şahıslardan şüphelenmesi üzerine bindikleri araç durduruldu ve üzerlerinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucunda, şahısların çaldıkları altın ve ziynet eşyalarının yanı sıra, hırsızlıkta kullandıkları çok sayıda malzeme ve çelik kapı açmak için özel yapılan anahtarlar ele geçirildi.
1 kadın toplam 5 kişiyi gözaltına alan Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, şahısların sorgulamalarında, yakalanmadan 2 saat önce Birecik ilçesinde iki farklı hırsızlık olayını gerçekleştirdiklerini tespit etti.
Hırsızlık olayı ile ilgili K.B., M.M., M.K, S.Ö., ve A.D. göz altına alındı. Şahısların GBT sorgulamasında K.B'nin hırsızlıktan 15 kaydı bulunduğu belirtildi.
Görgü tanıklarının da 5 kişiyi teşhis etmesi üzerine Emniyette ifadeleri alınan şahıslar adliyeye sevk edildi.
Şahıslar çıkarıldıkları mahkeme tarafından A.D. ve M.M. serbest bırakılırken K. B. , S.Ö. , M.K. tutuklanarak Birecik Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.