banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Birecik'te petrol hırsızlığı
Edinilen bilgiye göre; Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinin 20'nci km'sinde gece saat 00:15 sıralarında Almaşar Köyü Civarında faaliyet gösteren lisanssız bir petrol şirketine ham petrol boşaltıldığının ihbarını alan Jandarma ekipleri cumhuriyet savcılığının talimatıyla Akaryakıt istasyonu'na baskın düzenledi. Yapılan baskında depo olarak kullanılan bölüm içersine gizlenmiş bir tank buldu.



Tankın içersinde 6000 kg. (4680) Litre menşei tespit edilemeyen ancak renk ve kokusundan ham petrol olduğunu değerlendiren Jandarma ekipleri kaçak akaryakıtı ele geçirdi.





Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla akaryakıta el konularak Şanlıurfa İl Özel İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi. Akartakıt İstasyonunda bulunan şüpheli 21 yaşındaki D. G ve 32 yaşındaki H.G'yı Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Jandarma karakolundan ifadesi alınan şüpheliler daha sonra serbest bırakıldı.

GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.