banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haliliye Türkiye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Bingöl'de STK'lar yeni yılı sabah namazında karşılıyor

01 Ocak Cuma günü (yarın) sabah namazında Bingöl merkez Ulu Cami’nde düzenlenecek etkinliğe tüm Bingöl halkı davet edildi.

Dünya, bu gece yeni yıl kutlamalarına başlarken Bingöl’de halk, sabah namazında aynı safta buluşacak. Namaz sonrası ise dua, sohbet ve kahvaltı programı olacağı belirtildi.

Hristiyan etkinliği olarak her yıl 31 Aralık gecesi başlayan ve kimi ülkelerde bir haftayı bulan kutlamalara karşı bu yıl Türkiye’de başlatılan “Yılbaşını kutlamıyoruz!” dayanışmasına, Bingöl’deki sivil toplum örgütleri, “Namazda buluşuyoruz” etkinliğinde buluşacak.

İslami Kardeşlik ve Dayanışma Platformu tarafından yapılan duyuruda, “Cuma günü sabah namazında Ulu Cami’de buluşuyor ve yeni yıla namazla, aynı safta, hep birlikte giriyoruz. Özellikle gençlerimizi aramızda görmek istiyoruz. Namaz sonrası dua, sohbet ve kahvaltı programımız olacaktır. Sabah namazını, yeni yıl kutlamalarına inat, büyük bir kalabalıkla eda etmeyi arzu ediyor, tüm halkımızı bu etkinlikte aramızda görmek istiyoruz.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.