banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

BEÜ'de istihdam edilecek personel kura ile belirlendi

Çalışma ve İş Kurumu Bitlis İl Müdürlüğü tarafından Toplum Yararına Çalışma Projesi (TYÇP) kapsamında Üniversitede çalıştırılmak üzere alınacak 100 personelin 80’i için kura çekimi yapıldı.

Çalıştırılacak 100 personel için başvuruda bulunan 934 kişi arasında yapılan kura çekimi, Merkez Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplum Yararına Çalışma Projesi kapsamında işe başlayacak elemanların çalışma sürelerinin haftalık 45 saat olduğunu belirten Bitlis Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Eşref Aslan, kura çekiminin noter huzurunda yapıldığını söyledi.

Kura çekiminin herkese hayırlı olmasını dileyen Üniversite İdari ve Mali İşler Dairesi Şube Müdürü Faruk Eren de, kurada adı çıkanların en kısa sürede istenilen belgelerle üniversiteye başvurmaları gerektiğini ifade etti.

Toplam 934 başvurunun olduğu ve noter huzurunda yapılan kura çekimi sonunda üniversitede çalışacak 100 personelin 80’i için kura çekimi yapılırken 20 kişinin ise İŞKUR tarafından belirleneceği ifade edildi.  (Şükrü Tontaş - İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.