banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı

Belediyeyi Ziyaret Ettiler...

Milli Eğitim Bakanlığı ve Turkcell işbirliği ile gerçekleştirilen "Gönül Köprüsü Projesi" kapsamında Erzincan'dan Şanlıurfa'ya gelen öğretmen ve öğrenciler, Şanlıurfa Belediyesi'ni ziyaret ettiler.

    Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe tarafından karşılanan öğretmen ve öğrenciler başkanlık makamında bir süre sohbet ettiler.

    İl Milli Eğitim Şube Müdürü Nihat Yıldırım'ın başkanlığında gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe misafirlere Şanlıurfa hakkında önemli bilgiler aktardı.

    Şanlıurfa'nın, tarihi ve turistik değerler bakımından bölgenin en önemli şehirlerinden bir tanesi olduğunu belirten Yücetepe, "Biz Şanlıurfa Belediyesi olarak Urfa'yı daha güzel bir hale getirmek için çalışıyoruz. Amacımız, Şanlıurfa'mızı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmektir" dedi.

    Gönül Köprüsü Projesi'nin çok iyi düşünülmüş bir proje olduğunu dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Yücetepe, "Çocuklarımızın kendilerini geliştirmeleri ve ülkemizi tanımaları açısından gerçekten çok iyi düşünülmüş bir proje. Bu projenin çocuklarımızın bireysel gelişimine katkı sağlayacağı inancındayım. Bu geziler sayesinde öğrencilerimiz değişik kültürleri, değişik coğrafyaları görmeleri, tanımaları ve kendilerini yetiştirmeleri açısından çok önemli olacaktır." dedi.

   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Erzincan'dan çok sayıda öğretmen ve öğrencilerin Şanlıurfa'ya geldiğini belirten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nihat Yıldırım "Erzincan ilinden 200 öğrenci ve 15 öğretmen proje kapsamında ilimize geldiler. Projedeki amaç öğrencilerimizin gittikleri ilin kültürünü, sosyal ve kültürel yapısını tanımalarını sağlamak ve birlikteliği oluşturmaktır" dedi.

   Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yıldırım ayrıca Şanlıurfa Belediyesi'ne öğrencilerin ulaşımının sağlanması konusunda yaptığı yardımlardan dolayı teşekkür etti.

   Belediye Başkan Yardımcısı M.Fevzi Yücetepe  ziyaret anısına öğretmen ve öğrencilere Şanlıurfa'yı simgeleyen çeşitli hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.