Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_n5gafjpliqqkhu5ii4iotosov0, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Belediyeden Açıklama... haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Belediyeden Açıklama...


Haberin doğruluğuna işaret edilen yazılı açıklamada, Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu karşısındaki kaldırımda yer alan beton kitlenin Şanlıurfa içme suyu isale hattına ait vantuz (hava tahliyesi) olduğuna dikkat çekilirken, kaldırım çalışması sırasında vantuzun yerinin değiştirilmesinin isale hattındaki basınç değerlerinde değişmelere neden olabileceği bildirildi.

 
Şanlıurfa Belediyesi Su ve Kanal İşleri Müdürlüğü'nden (ŞUSKİ) yapılan açıklamada şu sözlere yer verildi:
"Şanlıurfa GAP Arena Stadyumu'nun batısındaki kaldırım üzerinde Şanlıurfa içme suyu isale hattına ait vantuz 2002 yılında bitirilmiş ve 2003 yılında da hizmete açılmıştır. İlgili isale hattıyla Eyyübiye Bölgesindeki 10 mahalleye bu vasıta ile su verilebilmektedir. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü'nce 2006 yılında alanda yürütülen yol ve kaldırım çalışmaları sırasında mevcut vantuzun yerinin değişimi veya kotuyla oynanması hidrolik hesapları değiştireceğinden dolayı vantuza dokunulmamıştır" denildi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.