banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

BDP Mitingin yapıldığı meydanda araç kurşunlandı
Edinilen bilgiye göre bugün saat 13:20 sıralarında Şanlıurfa'nın Şehitlik Mahallesi Meteoroloji caddesindeki Şehitlik çamlık civarında 63 SP 618 plakalı,Ahmet Korkmaz'a ait Birecik ilçesine yolcu taşıyan transit bir araç park halinde iken silahlı saldırıya uğradı.

Araç Şoforü Ahmet Korkmaz, '' Ben Topçumeydanında düzenlenen miting'den sonra aracımın yanına geldim. aracımın yanında bulunan 01 plakalı araçtan 5 kişi çıkarak benimle selamlaştı. Daha sonra ben aracıma bindim, ne olduğunu anlamadan başka bir araçtan silahla aracıma kurşun sıkıldı. Aracımın arka camından giren kurşun, aracımın ön camına kırarak geçti. Neye uğradığımı şaşırıp hemen polise haber verdim. Sağolsunlar fazla zaman geçmeden olay yeri inceleme gelip tutanak tuttu" dedi.

Şehitlik Çamlık önünde meydana gelen olaydan sonra polis ekipleri silahla ateş edenleri yakalamak için çalışma başlattı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
GAPHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.