banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Dumankaya Haliliye Çulcuoğlu restaurant

Bayanlar Boks Şampiyonası Şanlıurfa'da yapılacak

Valilik toplantı salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali İzzettin Küçük, bu organizasyonu Şanlıurfa’da gerçekleştiren federasyon başkanına ve yetkililerine teşekkür etti. Her alanda olduğu gibi sporda da Şanlıurfa’nın bölgenin merkezi olmasını arzuladıklarını dile getiren Vali Küçük, Türkiye’nin en fazla genç nüfusa sahip ilinin sahip olduğu potansiyelle bu hedefi yakalayabileceğini kaydetti.

ŞanlıurfaGap Arena Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan şampiyonanın büyük bir şölen havasında geçeceğine inandığını söyleyen Vali Küçük: “Şampiyona görkemli ve heyecan dolu olacaktır. Türkiye’nin her köşesinden 800 sporcu buraya gelecek. Bu etkinlik ve katılan sporcular sayesinde bir hafta boyunca Şanlıurfa’nın ismi Türkiye’nin her köşesinde yankılanacaktır. Biz de gelen tüm misafirlerimizi Şanlıurfa’ya ve Şanlıurfalılara yakışır bir şekilde ağırlayacağız” dedi.

Basın mensuplarının da şampiyonaya katkıda bulunacağına inandığını ifade eden Vali Küçük; 5 bin kişilik salonun dolması için şampiyonanın duyurulması hususunda basın mensuplarına büyük görev düştüğünü belirtti.

Tanıtım toplantısında konuşan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ise yaptığı açıklamada; şampiyonanın yapılmasında kendilerine her türlü desteği veren Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük’e teşekkür etti. Düzenlenecek olan şampiyona hakkında bilgi veren Federasyon Başkanı Gözgeç; şampiyonada yıldız, genç bayanlar ve büyük bayanlar kategorilerinde müsabakaların olacağını belirtti. 2015 yılı içerisinde Tayvan’ın Taipei kentinde düzenlenecek olan Dünya Şampiyonasına katılacak sporcuların da Şanlıurfa’da yapılacak müsabakalarla belirleneceğini aktaran Gözgeç, Azerbaycan’da yapılacak olan Avrupa oyunlarına da sporcuların buradan seçileceğini aktardı.

Gözgeç, şampiyona için 12 Ocak’ta bir kortej düzenleneceğini; bu korteje de sporcu ve antrenörlerin de katılacağını belirterek açıklamasına son verdi. Toplantının sonunda Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük tarafından Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç’e Şanlıurfaspor kaşkolü hediye edildi. Toplantıya ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.