banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Batman'da PKK mensubu bir kişi tutuklandı

Batman’da 10 gün önce yapmaya çalıştıkları bombanın ellerinde patlaması sonucu bir kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı olayda yaralı olarak gözaltına alınan S.İ isimli şahıs, taburcu edildikten sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Hatırlanacağı üzere, 5 Eylül Cumartesi günü akşam saat 22.30 sıralarında Hilal Mahallesi’ndeki bir parkta PKK’li oldukları belirtilen 4 kişi, bomba hazırlarken bomba ellerinden infilak etmiş, patlama sonrası 4 kişi ağır yaralı olarak Batman Bölge Devlet Hastanesine kaldırılmıştı. 

Tedavi altına 4 kişiden biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederken, yaralı olan diğer 3 kişi ise tedavi altına alınmışlardı .

Hastanede tedavisi biterek taburcu edilen yaralılardan S.İ isimli kişi, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Burada sorgusu biterek Adliyeye sevk edilen S.İ, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Batman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.