banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor

Batman'da kapanan köy yolları açıldı

Batman’da yaşanan kar yağışı nedeniyle Batman’ın ilçelerine bağlı köy yollarının kardan dolayı kapandı. Yapılan çalışmalar neticesinde yollar tekrardan ulaşıma açıldı.

Batman’ın Gercüş, Hasankeyf, Kozluk ve Sason ilçelerine bağlı köylerde kapanan toplam 570 kilometrelik yol ulaşıma açılırken, bazı köy yollarının açılması için de çalışmalar sürüyor.

Sason’un Keçiler Köyü’nde ikamet eden Şükran Ekinci ve Gercüş’ün Kırkat köyünde ikamet eden Sultan Dağ’ın doğum sancılarının artması nedeniyle mahsur kaldıkları köylerde İl Özel İdaresi  karla mücadele ekipleri  tarafından yolları açılarak, ambulansla hastaneye yetiştirildi.  Her iki hamile kadının sağlıklı bir şekilde doğum gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olası buzlanmaya karşı 150 ton tuz alınarak yollarda tuzlanma çalışmalarına başlandığı belirtildi.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.