banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Suriye ABD

Batman'da elektrik kesintisi uygulanacak

Batman’ın bazı mahallelerde yapılacak çalışmalar nedeniyle 17-18 Ekim Cumartesi ile Pazar günü 07.00-13.00 saatleri arasında kısmi elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

DEDAŞ İl Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Batman merkez Çamlıtepe Mahallesi Yaşar Kemal Parkı içinde belediyenin yeni yol açma çalışmaları sonucu, yolda kalan direklerin deplase çalışmaları nedeniyle 17 Ekim Cumartesi günü 07.00-10.00 saatleri arası, Çamlıtepe Mahallesinin kısmi alanında elektrik kesintisi yapılacaktır.” denildi. 

Açıklamanın devamında, “Batman merkez Kıbrıs Şehitleri Bulvarında olan kısmında yapılacak bakım onarım ve ağaç budama çalışmaları nedeniyle 17 Ekim Cumartesi ve 18 Ekim Pazar günü 09.00-13.00 saatleri arası Sağlık, Ziya Gökalp, Aydınlıkevler, Yeni Mahalle, Pınarbaşı, Pazaryeri, Raman ve Kültür Mahallelerinin çalışmadan etkilenecek bölgelerinde elektrik kesintisi yapılacaktır.” İfadelerine yer verildi. 

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.