banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Batman'da altgeçidi su bastı

Batman Tren Gar’ında bulunan peron istasyon altgeçidi, her yağıştan sonra su altında kalıyor. Geçidin su altında kaldığını gören vatandaşlardan kimisi ayakları ıslanmalarına rağmen geçidi kullanırken, kimileri ise geçitten geri çıkmak zorunda kalıyor.

Alt geçidi kullanamayanlar demir yolunun üzerinden tehlikeyi göze alarak yolun karşı tarafına geçerken, kimileri de 100 metre uzaklıktaki üst geçidi kullanıyor. 

Bu sorun hakkında şikâyetlerini dile getiren Hasan Arkız, “Buraya bir çözüm bulunmasını istiyoruz. Bu hal Batman’a yakışmıyor. Her yağıştan sonra buranın durumu böyledir. Yağan kar ve yağmurun ardından peron sular altında kaldı. Alternatif yollar az ve uzak olduğu için halk burayı kullanmak zorundadır. Bu işin bir çözüme ihtiyacı var. Geçidin içi su dolu, geçemiyoruz. Yetkililerin buraya sahip çıkması lazım.” dedi.

Yaklaşık bir hafta devam eden yağışlar yüzünden perona dolan sular, istasyon yetkilileri tarafından dalgıç yardımıyla boşaltılmaya çalışıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.