banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haberleri Sanlıurfa Haber Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Gaysan Mobilya Dumankaya

Batman Üniversitesi iç yollarına beton asfalt yapıldı‏

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü iç yolları İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından beton asfalt (BSK) ile kaplandı. Toplam 3 bin 700 metre uzunluğunda olan üniversite iç yolu, bölünmüş duble yol standartlarında yapıldı.

Genişliği; 9 metre gidiş, 9 metre geliş olmak üzere toplam 18 metre olan üniversite iç yollarının orta refüj genişliği 3 metre, kaldırım genişliği de 2 buçuk metre olarak yapıldı.

Bugün gerçekleştirilen son çalışmada ise toplam 3 bin 700 metre uzunluğundaki yolun çizgi işlemleri de tamamlanarak Batman Üniversitesi akademisyenleri ve öğrencilerinin hizmetine sunuldu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, üniversite içi yollarının yapım aşamaları ile bilgi vererek şunları söyledi: “Batman’ımızın göz bebeği olan üniversitemizin gelişmesi için tüm imkânlarımızı seferber etme gayreti içerisindeyiz. Daha önce üniversite içinde ulaşım büyük zorluklarla yapılabiliyordu. Valimizin ve Rektörümüzün gayretleri ile üniversitemizin iç yollarını duble yol standardına ulaştırmak için gerekli çalışmalarımızı tamamladık. Fiziksel olarak kampüsün daha kolay ulaşılabilir olması ve öğrencilerimizin daha iyi eğitim görmeleri üniversitemizin tercih sebepleri arasında yer almaktadır.”

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.