banner2
Öne Çıkanlar Gabon Tomasz Listkiewicz (Polonya) Türkiye Tolga Zengin Dumankaya Haliliye Çulcuoğlu restaurant

Batman kış aylarına hazır

Batman İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nden yapılan açıklamada, önümüzdeki günlerde olası kar yağışı ihtimaline karşı hazırlıkların tamamladığı belirtildi.

5 ilçede yapılan hazırlıklar kapsamında; Sason Şantiyesinde 5 ekip, Kozluk Şantiyesinde 4 ekip, Gercüş Şantiyesinde 3 ekip, Beşiri Şantiyesinde 2 ekip ve Merkez Şantiyede 2 ekip olmak üzere toplamda 16 ekip, 114 personel ile hazır vaziyette bekletildiği ifade edildi.

Kış hazırlıkları doğrultusunda ayrıca, Sason şantiyesinde 2 adet greyder, 2 adet dozer, 1 adet loder, 2 adet ekskavatör ve 5 adet servis aracı, Kozluk Şantiyesinde 2 adet greyder, 1 adet dozer, 1 adet ekskavatör, 1 adet beko loder, 1 adet loder ve 3 adet servis aracının hazır bulunduğu; Yine Gercüş ve Hasankeyf şantiyesinde 1 adet greyder, 1 adet loder, 1 adet beko loder, 1 adet kar temizleme aracı ve 2 adet servis aracı ile Beşiri Şantiyesinde 1 adet greyder, 1 adet loder, 1 adet kar temizleme aracı, 1 adet beko loder ve 3 adet servis aracının hazır bekletildiği belirtildi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından yapılan açıklamanın devamında, merkez şantiyesinde ise 1 adet greyder, 1 adet loder 1 adet kar temizleme aracı, 1 adet tuzlama ekibi ve 2 adet servis aracı olmak üzere toplamda 28 adet iş makinesinin Batman ilçeleri ve kırsalında olası kar yağışı nedeni ile kapanacak yolları açmak üzere hazır bulundurulduğu kaydedildi.

Olası buzlanmalara karşı merkez şantiyesinde bulundurulan 2 tuzlama ekibinin de hazır bekletildiği aktarıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.