banner2
Öne Çıkanlar Dumankaya Akhisar Belediyespor Gabon DeleBashiru Meclis Üyesi Ahmet Çoban

Başpiskopos Ayasofya'da namaza durdu

Gürcistan'dan İznik'e ziyarete gelen Piskoposlar, İznik Ayasofya Camii’ne gidip burada abdest aldıktan sonra Cuma Namazını kıldılar.

Bursa Büyükşehir Belediyesi misafiri olarak Batum'dan gelen Gürcistanlı heyet, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete, Evanglist Baptist Kilisesi Başpiskopos'u Malkhoz Songulasuili, Evanglist Baptist Kilisesi Piskopos'u İlya Osepasuli, Gürcistan Êzidileri Dini Lideri Dimitri Pir Bari, Dünya Gürcü Müslümanları Birliği Başkanı Kemal Tsetkhladze, Kafkas Müslümanlar İdaresi Gürcistan Temsilcisi Ayvaz Merdonova katıldı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı ve İznik'i ziyaret etmek amacıyla gelen dini liderler İznik Ayasofya Camii'nde abdest alıp Cuma Namazı kıldılar. Heyet ardından Belediye Başkanlığı makamına geçti.

Sargın, yapılan ziyaretten çok memnun kaldığını belirterek, kendisinin de iade-i ziyarette bulunacağını söyledi. (Zeki Aras –İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.