banner2
Öne Çıkanlar Cumhurbaşkan adayı Erdoğan Dumankaya Yukarı Koçlu Akhisar Belediyespor Gabon

Başkan Güvenç, Maşuk evlerini inceledi


Geçtiğimiz günlerde yıllarca atıl durumda bekleyen Cumhuriyet Parkının en kısa sürede Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Spor Tesislerine dönüştürülmesi ve halkın hizmetine sunulması talimatını veren Başkan Güvenç, Cumhuriyet Parkında tesisleşme, peyzaj çalışmalarını ve yürüyüş yolu çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden ve çalışan işçilerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Öte yandan yapılan çalışmalar doğrultusunda tesisleşme ve peyzaj çalışmalarının aralıksız sürdüğü Cumhuriyet Parkının 15 günlük süreç içerisinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve Spor Tesisleri olarak vatandaşların hizmetine sunulacağı belirtildi.

Cumhuriyet Parkı incelemesinin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 600 Konutluk Maşuk Vadi Evlerini de inceleyen Başkan Güvenç, burada yapımı süren konutlar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Şantiye alanında Maşuk Vadi Evleri hakkında Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu ve Daire Başkanlarıyla değerlendirme toplantısı yapan Başkan Güvenç, toplantının ardından beraberindekilerle birlikte şantiye alanını gezerek,  Maşuk Vadi Evlerinin altyapı ve üstyapı projeleri inceledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.