Warning: session_start(): open(/var/lib/lsphp/session/lsphp70/sess_u4ao7souttono1k3g7c45jkms2, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/balikligol.com/public_html/index.php on line 9
Başbakan yardımcısı Karlıova'da haberleri
banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye ABD Suriye

Başbakan yardımcısı Karlıova'da

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, partililerle bir araya geldiği Karlıova’da kendilerine verdikleri destekten dolayı Bingöl halkına teşekkür etti.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Karlıova’da partililerle bir araya geldi. Kendilerine verdikleri destekten dolayı halka teşekkür eden Yılmaz,  “Siyasi istikrar olmadan, ekonomik istikrar olmaz.” dedi.

Seçmenlerin neredeyse yarısının kendilerini tercih ettiğini dile getiren Yılmaz, “Çok şükür istikrar Türkiye’ye geri döndü, yüzde 49 buçuk gibi ve Cumhuriyet tarihinde ki en büyük oyu alarak Ak Parti tek başına iktidar oldu. Seçim döneminde dediğimiz gibi tek başına iş başına diyoruz.” diye konuştu.

Seçimden sonra ekonomide ve piyasada olumlu etkilerin görüldüğünü belirten Yılmaz, “Bir rahatlık oldu toplumda çünkü istikrar olmadan hiçbir şey olmaz. Siyasi istikrar olmadan, ekonomik istikrar olmaz. Siyasi bir istikrar ve güçlü bir yönetim olmadan demokratik reformlar olmuyor. Siyasi istikrar olmadan dış politikada güçlü bir ülke olamıyoruz. Her bakımda çok hayati bir seçimdi Allah halkımızda razı olsun.” ifadelerini kullandı.

Diğer dönem Bingöl’de yüzde 47 oy aldığını söyleyen Yılmaz, “Bu seçimde ise yüzde 65 aldık. Bingöl genelinde her on kişiden yedi kişi Ak Partiyi seçmiştir. Bütün Bingöl’e çok teşekkür ediyorum.”  dedi. Yılmaz, “Geçen seçim olmaması gereken fakat yaklaşık bin 500 kadar oy aldık, bu seçimde ise üç bin 786 oy almışız. Artış oranımız ise Karlıova’da yüzde 150’dir. Bundan dolayı Karlıova’ya çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

“Yükümüz daha da artmıştır”

“Bizi tekrar seçmenizle beraber yükümüz daha da artmıştır.” diyen Yılmaz, “Halkın bizden bekledikleri hizmetleri daha da fazlasıyla yapmak için çalışacağız. Allah bize güç verdiği sürece sizlerin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Karlıova ilçesine Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Milletvekili adayı olan Yusuf Çoşkun ve Bingöl İl Başkanıyla gelen Yılmaz, konuşmanın ardından tebrikleri kabul ederek vatandaşlarla beraber bir süre sohbet ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

(İLKHA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.