banner2
Öne Çıkanlar haber Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak Ağdaş müzik Kasr El Vatan Sarayı Ceyhanspor

Baro Başkanlığını Düşünür mü, Bucak mı kazanacak?

60.yılını kutlamaya hazırlanan Şanlıurfa Barosuolağan Genel Kurul Toplantısını ,yarın  Şanlıurfa Eski Belediye Nikah Salonunda yapacak.

Baro 15. Başkanı seçiyor

Şanlıurfa Barosunun yeni başkanını belirlemek üzere Avukatlar yarın sandık başına gidiyorlar. Bugün Genel kurulda divan oluşumu yapıldıktan sonra , mevcut yönetimin faaliyet raporu Baro Başkanı Av.İrfan Güven  tarafından okunduktan sonra, Denetleme kurulunun denetim raporu okunacak ve sonra İbra oylaması yapılacak. Ayrıca Divana Baro başkanlığı için adaylık başvurusunda bulunanlar birer konuşma yapmaları bekleniliyor.

BARO SEÇİMLERİ  PAZAR GÜNÜ

Şanlıurfa Barosu kayıtlı Avukatlar Baronun 60. Yılında 15. Başkanını belirlemek üzere sandık başına gidiyor. Pazargünü sabah  saat  09:00-17:00 arasında  Belediye eski nikah salonunda yapılacak olan seçimler öncesi  Ak Parti eski İl Başkanlarından Av. Ahmet Düşünür ve Av. Ali Fuat Bucak yeni Baro başkanlığı için aday oldular. . Merkez İlçe Seçim Kuruluna bildirilen liste uyarınca Şanlıurfa Barosu seçimlerinde Baro levhasına kayıtlı 490 Avukat oy kullanabilecek. Oldukça yüksek bir katılımın beklendiği baro seçimlerinin sayım işlemine oy verme bitim saati olan 17:00'dan sonra başlanacak.

Gazeteci  Reşat Uzun’un aldığı bilgilere göre  Baro Başkanlığı için Siyasiler yoğun çaba harcıyor. Ak Parti İl Başkanı  Av.Yusuf Eğilmez, Başkan adayı Av. Ahmet Düşünür’ü desteklerken, CHP İl Başkanı Av.Ferhat Karataş ise  diğer aday Ali Fuat Bucak’ı destekliyor.

Şanlıurfa’da bulunan 3 Hukukçular derneği  olan Çağdaş Hukuçular Derneği Ali Fuat Bucak’ı, Şanlıurfa ve Harran Hukukçular Derneğinin ise Ahmet Düşünür’ü desteklediği öğrenildi.

İŞTE BAŞKAN  ADAYLARININ LİSTESİ.

AV.AHMET DÜŞÜNÜR LİSTESİ:

AV.AHMET TÜYSÜZ

AV.AHMET AKSOY

AV.SÜLEYMAN DOĞAN

AV.MEHMET EJDER

AV.HÜSEYİN KAYTAN

AV.MUSTAFA DOLAP

AV.SEMRA DEMİREĞEN

AV.ORHAN OĞUZ KAPLAN

Av.MUSTAFA HANÇER

AV.AZMİ ALDEMİR

*****************

AV.ALİ FUAT BUCAK’IN LİSTESİ:

AV.HİKMET DELEBE

AV.SEVDA ÇELİK ÖZBİNGÖL

AV.SEDAT GÖZÜKIRAN

AV.MEHMET TOKDEMİR

AV.SERHAN PAYDAŞ

AV.SERHAT DEMİRYERİ

AV.HASAN FERHAT İZOL

AV.BARIŞ ATA

AV.MUZAFER DEMİR

AV.MUSTAFA YAVUZ

Türkiye  Barolar  Birlik delegeliğine aday olan isimler ise şöyle: Sabri Cepik, Müslüm  Akalın, Fuat Necati Öncel,İrfan Güven, Reşit Yaşar, Velid Aba

(Urfasatar.com)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.