banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri ABD

Bankaya gidiyorum dedi hala haber alınamıyor

Bir muhasebe bürosunda çalışan lise mezunu çocuğundan haber alamayan baba kendisine yardımcı olunmasını psikolojik durumu iyi olmayan çocuğunu görenlerin 0546 726 5682 nolu telefona haber edilmesini istiyor.

 

Viranşehir Cumhuriyet Mahallesi Vatan Caddesinde oturan baba İhsan Doğan Çarşamba günü saat 09:15’de evde ayrılandığını belirterek, “çalıştığı muhasebe bürosuna gelmiş ve hastaneden geldiğini söylemiş. Saat 11’de Ziraat Bankasına da uğramış. O saatten sonra kimse görmemiş. Beş yıl öncede de bir defa evden kaçmış Şanlıurfa’da polise teslim oldu. Oğlum askerliğini İzmir’de denizci olarak yapmış, ama sessiz kendi halinde biri. Görenlerin insanlık namına bizi aramalarını istiyorum.” dedi.

Bizimgazete

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.