banner2
Öne Çıkanlar ABD Urfa Cenk Mardin Haliliye

Balıklıgöl cinayeti katil zanlısı yakalandı
Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “19.08.2011 günü İlimiz Balıklıgöl civarında meydana gelen kavga olayında A.K. ve F.K. isimli şahıslar tarafından başına tabure ile vurulan S.K. isimli şahıs hayatını kaybetmiş, olayın şüphelileri A.K. ve F.K. isimli şahıslar olay yerinden firar etmişlerdir.

 

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince meydana gelen olay ile ilgili devam eden araştırmalar neticesi hakkında yakalama emri bulunan F.K. isimli şahıs 17.12.2011 günü Merkeze bağlı Akziyaret Bucağında saklandığı evde sahte kimlik, 1 adet ruhsatsız 9 mm çapında tabanca ve 13 adet fişek ile birlikte yakalanarak hakkında da yasal işlemlere başlanılmıştır” denildi.
www.balikligol.com


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.