banner2
Öne Çıkanlar Urfa Türkiye Haliliye Urfa Haberleri Sanlıurfa Haber

Bakan Avcı Van'da

Van Ferit Melen Havalimanı’nda Van Valisi İbrahim Taşyapan, Van Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Kirekin, Tuşba Belediye Başkanı Fevzi Özgökçe tarafından karşılanan Bakan Nabi Avcı, Şehit Jandarma Pilot Yarbay Yusuf Turgutlu İlkokulu’nu ziyaret etti.

Burada okul öğrencileri tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Avcı, üçüncü sınıf öğrencileri Mustafa Tuna Gülpınar, Tuana İkizler isimli öğrencilerin tablet ve askeri kışlaya ait arazinin okullarına dâhil edilmesi talebi ile karşılaştı. Küçük öğrencinin tablet talebi karşısında büyümesi gerektiğini 6’ncı sınıfa gelince dağıtacaklarını belirten Bakan Avcı, askeri kışlanın arazisinin okula dâhil edilmesi için ise bizzat ilgileneceğini ifade etti.

Okul müdüründe okul ile ilgili brifing alan Bakan Avcı daha sonra sınıfları dolaşarak öğrencilerle bir araya geldi. Bazı öğrencilere ders kitabından kitap okuttu. Daha sonra öğrencilerin hepsine kokart takan Bakan Avcı, öğrencilerle sohbet etti.

Bakan Avcı, okul ziyaretinin ardından daha sonra bulunduğu yerden ayrılarak ziyaretlerine devam etti.

(İLKHA)

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.